Rólam

Krajcsó Nelli vagyok, akkreditált mindfulness meditációs és MBSR tréner.

badge-AMT-solterreno

Tanulmányaimat a spanyolországi Mindful Academy-n végeztem, ahol 2016-ban, angol nyelven, a TTR1 100 órás nemzetközi képzésen a meditációtanításhoz szükséges elméleti és gyakorlati alapokat sajátítottam el, és az MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction – Mindfulness Alapú Stresszcskökkentés) tréning oktatására lettem felkészítve. A képzésem 2017-ben folytatódott a TTR2-es tréninggel, és eljutottam a 200 órás akkreditált tréneri szintre.

A képzésem az Mindfulness-based Teaching Assessment Criteria (MBI-TAC) és a UK Network for Mindfulness-Based Teacher Training Organisations setting standards for mindfulness-based teaching és a Good-practice Guidelines for Teaching mindfulness-based courses szerint folyik.

A hivatalos értékelésemben a tanáraimtól, Kathy Wardtól és Bodhin Philip Woodwardtól a következő visszajelzést kaptam:

“Hiteles tanítási stílus, magabiztos meditációvezetés saját tapasztalatokból táplálkozóan. Szívből jövő szavak, kedves és odaadó irányítás, nyugodtság, kiegyensúlyozottság és teret adó tanítás.”

Saját meditációs gyakorlásomat naponta folytatom 2014 óta. A meditációnak és kifejezetten a mindfulness megközelítésnek sok tapasztalatot és pozitív változást köszönhetek. Jobb vezető, kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb munkatárs és barát lettem általa. Egyetértek Jon Kabat-Zinnel azzal kapcsolatban, hogy a mai rohanó világunkban a meditáció nem luxus többé, hanem alapszükséglet egy sikeres és boldog élethez.

Magyar és angol nyelvű tréningjeimen, workshopjaimon és elvonulásaimon több mint félezer embernek tanítottam meg a mindfulness meditáció alapjait. A hitelességben, a kipróbált módszerekben, a praktikus megközelítésben és az őszinte tanítási módszerben hiszek.

A mindfulness tréningek mellett 2012 óta a Slow Budapest nevű mozgalmat és csapatot vezetem, a felgyorsult életünk okaival és következményeivel, és a lassítás lehetőségeivel foglalkozom.

Budapesten biciklivel közlekedem, szabadidőmben rendszeresen jógázom és nagyon szeretek teázni.

Továbbképzések:

  • 2021. március: Mindfulness Based Compassionate Life tréning (Mindfulness Network, Anglia)
  • 2021. január: Mindful Inquiry 2 napos workshop (Mindfulness Network, Anglia)
  • 2019. május – Budapest: 2 napos Google Search Inside Yourself mindfulness alapú érzelmi intelligencia-fejlesztő tréning vezetőknek
  • 2018. június – Hollandia: Mindful Self-Compassion 5 napos intenzív tréning Kristin Neffel és Chris Germerrel
  • 2017. tavasz: Nőijóga oktatóképzés (Mandala Jógastúdiók)
  • 2016-2017: MBSR tréneri képzés (Mindful Academy Solterreno, Spanyolország)

Médiamegjelenések:

Meditálj velem!

SlowTime – Otthoni online mindfulness meditációk több mint 60 általam vezetett mindfulness meditációval: slowtime.hu

nelli

KRAJCSÓ NELLI

Mindfulness meditációs tréner. MBSR tréner.

nelli@slowbudapest.com

06 30 443 71 33

 

Küldj üzenetet!

HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS