MINDFULNESS ÉS TESTIDŐ ELVONULÁS – 2019 NYÁR

„Sohasem szabad felhagynunk a kereséssel.

Bár a felfedezéseink végén

ugyanoda jutunk vissza, ahonnan elindultunk,

de most először azt fogjuk érezni,

hogy ismerős helyen járunk.”

/T. S. Eliot/

Ha egy különleges önismereti nyári elvonulásra vágysz, ez a tábor neked való! Az 5 nap alatt mindfulness meditációkon és improvizációs táncos-testtudati gyakorlatokon keresztül kiszakadunk a mindennapok pörgéséből és megérkezünk a saját jelenünkbe. Ez az elmélyült, koncentrált állapot segít abban, hogy tisztán rálássunk a szokásainkra és elindulhassunk a változás felé.  A jelenbe való megérkezés és a testünkhöz való kapcsolódás a rácsodálkozás és felfedezés élményét és természetes megpihenést adhat.

Sok szeretettel ajánljuk elvonulásunkat mindazok számára, akik érdeklődnek a mindfulness, a meditáció és a táncos-testtudati, önismereti munka iránt. A napokon át végzett gyakorlatoknak köszönhetően a tábor hatása nem ér véget az utolsó napon, utána nyugodtabban, tudatosabban és kipihentebben folytathatjuk a nyarunkat.

Krajcsó Nelli, mindfulness tréner és Szamosi Judit testtudati tréner, a Testidő tréningek megalkotója évek óta együtt mutatják meg a teltházas elvonulásaik résztvevőinek, milyen az a szabadság és mélység, amit a mindfulness és az improvizációs táncos-testtudati munka ötvözése hozhat.

Tábor információk

Időpont: 2019. 06. 12-16.

  • (5 nap, 4 éjszaka szerdától vasárnapig)

Helyszín: Uzsa-Kerekerdő,

  • A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szélén, a Balatontól kb. 15 km-re, gyönyörű, természetközeli környezetben
  • Cím: 8321 Uzsa, Kerekerdő 0270/2 hrsz.
  • Térkép

Uzsa-Kerekerdő

Fotók: Zsell Szilvia

Részvételi díj: 65 000 Ft / fő

  • 20 000 Ft-ot a jelentkezéskor kell fizetni.
  • A részvételi díj tartalmazza: az 5 napos szállás és étkezés díját, az idegenforgalmi adót, a tábor anyagait és a tréneri díjat. Az ár nem tartalmazza a letuazást.
  • Támogatott részvétel: ha valamilyen oknál fogva kedvezményre szorulnál, jelezd nekünk

Étkezés: napi háromszori könnyű, de tápláló vegán és gluténmentes étkezés, ami szolgálja a gyakorlásunkat.

Leutazás: Az elvonulás előtti hetekben az autóval érkező résztvevőket összekötjük az autóval nem rendelkező résztvevőkkel.

Érkezés: Június 12-én, szerdán 14-16 óra között.

Távozás: Június 16-án, vasárnap ebéd után.

Szerda:

Megérkezés a szállásra, megérkezés a táborba: bemutatkozások és közös táborindító gyakorlatok.

Csütörtök-Péntek-Szombat:

8:00-9:00: Reggeli gyakorlat

9:00-10:00: Reggeli

10:00-13:00: Délelőtti gyakorlatok, szünetekkel

13:00-16:00: Ebéd és pihenés

16:00-19:00 Gyakorlatok szünetekkel, közös megosztás

19:00-20:00: Vacsora

20:00-tól pihenés, lefekvés

Vasárnap:

8:00-9:00: Reggeli gyakorlat

9:00-10:00: Reggeli

9:00-13:00: Délelőtti gyakorlatok, zárás

13:00-14:00: Ebéd

14:00-tól elutazás

Érintett témák: Jelenlét, figyelem koncentrálása, kapcsolódás a természettel, érintés, elengedés, pozitív érzelmek és hála táplálása, együttérzés és elfogadás fejlesztése.

Jelentkezés

Összesen 24 fő jelentkezését várjuk.

A jelentkezésed leadásához, kérjük, hogy a ‘Jelentkezés’ gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési lapot. Kérjük, hogy figyelj a helyes e-mail cím megadására! A jelentkezésed az előleg, azaz 20 000 Ft befizetésével lesz teljes. Kérjük, az összeget a jelentkezéseddel egy időben utald át nekünk a következő számlaszámra: Krajcsó Nelli – 11600006-10000006-12413851 (Erste Bank). Tárgy: “Mindfulness elvounlás”.

Minden további kérdésedre szívesen válaszolunk a szamosi.judit@testido.hu e-mail címen.

A részvétel csak az előleg befizetésével válik véglegessé.

A részvétel lemondása: Lemondás esetén az előleget akkor tudjuk visszautalni, ha a lemondás legkésőbb 2019. május 10-ig megtörtént. Utána  történő lemondás esetén az előleg nem kerül visszautalásra. Köszönjük a megértésedet!


Az elvonulást vezeti

krajcso_nelli_02Krajcsó Nelli, mindfulness meditációs tréner és a Slow Budapest alapító-vezetője. Csapata vezetőjeként 2012 óta népszerűsíti a lassú életvitelt, a slow hatására életmódot és pályát változtatott. Rendszeresen meditál és jógázik, a mindfulness gyakorlását a lassítás alapvető pillérének tartja. Folyamatosan jár buddhista és világi elvonulásokra itthon és külföldön.

Judit
Szamosi Judit: Testidő csoportvezető, pszichológus (MA-) „Hivatásom, hogy a mozgás átalakító erejét átadjam az embereknek.”

A mozgás huszonnyolc éve határozza meg az életem. Testidő csoportok, tréningek vezetésével foglalkozom. A Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem, jelenleg MA pszichológiai tanulmányaimat zárom le klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Hazai testtudati, táncos, relaxációs, meditációs és önismereti tanulmányaim mellett külföldi tapasztalatot is szereztem. Mindennapjaim részét adja a rendszeres mozgás, a relaxáció és meditációs elvonulások, valamint az önismereti munka, melyen már nyolc éve járok.

HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS